Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

InfraLigne Kamp Fit 60euro korting
Actie in de kijker

Start met Kamp fit, nu met € 60 korting

Ontdek nu de kracht van InfraLigne en profiteer van €60 korting op ons startersabonnement of een starter 20-beurtenkaart! Wacht niet langer, start nu aan jouw Kamp fit en wordt snel terug fit en gezond.

Met de unieke combinatie van infraroodcabines en gerichte oefeningen, zorgen we ervoor dat je snel resultaten boekt. De infraroodstraling dringt diep door in je huid, waardoor je doorbloeding wordt verbeterd, vet sneller wordt verbrand en cellulitis afneemt. Met slechts twee sessies van 30 minuten per week voel je je energieker, strakker en fitter. Dit is jouw kans om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, terwijl je geniet van het comfort van onze innovatieve cabines.

Persoonlijke begeleiding inbegrepen

InfraLigne biedt meer dan alleen beweging. We combineren onze sessies met deskundig voedingsadvies, zodat je zowel tijdens als na je training optimaal resultaat behaalt. Elke klant start met een volledige bodyscan, zodat we een gepersonaliseerd traject kunnen uitstippelen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en doelen. Bovendien word je begeleid door ervaren gezondheidscoaches die je ondersteunen, motiveren en helpen om stap voor stap je gewenste resultaten te bereiken. Deze unieke aanpak maakt InfraLigne dé plek voor blijvende transformaties.

Snel resultaat

Wil je snel zichtbaar resultaat, maar heb je een druk schema? Bij InfraLigne boek je al met slechts twee sessies per week vooruitgang. Dankzij onze infraroodcabines, verminder je de kans op spierpijn en blessures, terwijl je in een comfortabele liggende positie oefeningen doet. Combineer dit met ons voedingsadvies en persoonlijke begeleiding en je hebt de perfecte formule voor succes. Maak vandaag nog een afspraak bij een studio in jouw buurt en maak gebruik van deze geweldige aanbieding!

Zoek de dichtstbijzijnde studio in je buurt en maak een afspraak.

Kom het snel eens proberen en merk het verschil. Voel je snel terug fit en gezond met InfraLigne.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

InfraLigne fit en gezond
Fit en gezond
InfraLigne studentenkorting
Studentenkorting
Jonge mama die traint in een Infrarood cabine van InfraLigne
Jonge mama korting